4D Vision

Partner

4D Vision

Dienst

Recruitmentvideo

Date

2021

project_detailed_img1
project_detailed_img2
project_detailed_img3
arrow-left
arrow

4D VISION ZOEKT COLLEGA'S!

4D vision levert software op maat met model driven development. Zij zorgen ervoor dat uw visie en de specifieke kenmerken van uw bedrijfsproces exact terug te vinden zijn in uw softwareoplossing. Perfect geïntegreerd in uw IT-omgeving. Binnen timing en budget.

  • Realisatie script op maat
  • Schieten van footage in 4K-resolutie
  • Animatie op maat
  • Montage in huisstijl


UITDAGING

Een team van enthousiaste full stack web & app developers dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. 4D vision ontwikkelde al softwaresystemen op maat voor industriële reinigers, verhuurders van zwaar materiaal met operator en grote schoonmaakbedrijven. Een repertoire om U tegen te zeggen.

Na enkele Skype-meetings met de partners van 4Dvision, om het script en verloop van het videoproject te bespreken, vertrokken we naar de vestigingen te Berchem en het prachtige Gent. Gewapend met meerdere camera's, lenzen, microfoons, belichting en meer gingen we aan de slag met het realiseren van de recruitmentvideo.

Klik hieronder op de video en bekijk het resultaat!


LIGHTS, CAMERA, ACTION.

Het realiseren van een recruitmentvideo is een effectief middel om nieuwe medewerkers te werven. De video biedt een unieke kans om het bedrijf of de organisatie te laten zien aan potentiële werknemers en om te laten zien wat werken bij het bedrijf inhoudt.

4D vision is continu actief op zoek naar nieuwe medewerkers. Om deze een impressie van de denkwijze, bedrijfsvisie en werkomgeving te geven, biedt deze recruitmentvideo de ideale oplossing. Op locatie zaten we samen met verschillende medewerkers. Enerzijds om hem/haar te ondersteunen in het opnemen van het fragment, maar ook zéker om ze te betrekken bij de gehele realisatie. De locatie op zich spreekt ook voor zich en een bijhorende visualisatie mocht daarom niet ontbreken.

project-detailed-2
project-detailed-3

Het resultaat.

Daarna is het tijd voor de effectieve realisatie. Een totaalmontage die bestaat uit het knippen van de meest bruikbare beelden, het bewerken van de kleuren, toevoegen van animatie op maat (tussentitels) en het toevoegen van een aansluitende soundtrack.

Het resultaat? Een marketingtool die toekomstige (potentiële) medewerkers bij elke seconde van het kijken geprikkeld houden. De recruitmentvideo wordt momenteel ingezet op zowel de website als de sociale media van 4DVision.

people_img_3
Wij zijn enorm tevreden over de werking van Vision Media. Van het script tot de videoshoot zelf verliep alles zeer vlot en werd er helder en pro-actief gecommuniceerd. Voor jouw nieuwste videoproject kan ik Vision Media sterk aanraden.

Lieven Mettepenningen

Bestuurder - 4D Vision