RTS

Partner

Rail Technical Support

Diensten

Huisstijl, sociale media, webdesign, in-house communicatie

Datum

december 2022

project_detailed_img1
project_detailed_img2
project_detailed_img3
arrow-left
arrow

VISION MEDIA PRESENTEERT: RAIL TECHNICAL SUPPORT!

RTS werd opgericht in augustus 2021 door Jawad MIGO. Met een grote visie om een onberispelijke technische en kwaliteitsvolle dienstverlening te voorzien binnen het spoornetwerk kijken zij een mooie toekomst tegemoet. RTS belooft een juiste dienstverlening waar kwaliteit & veiligheid meer dan ooit centraal staat.

  • Vormgeving van business cards
  • Social media designs op maat options
  • Design handtekening mailverkeer
  • Advies/aanspreekpunt grafische vormgeving

UITDAGING

Wanneer wij de opdracht krijgen om een onderneming een gezicht te geven, dan gaan we hier niet licht over.

Na een eerste kennismakingsgesprek werd meteen duidelijk dat Rail Technical Support een jonge, dynamische onderneming is

Wij gingen aan de slag met het logo en de volledige huisstijl. Van business cards tot powerpoint-templates en van een huisstijlgids tot de handtekening in kader van het mailverkeer.

De aanstekelijke en pro-actieve mindset van Rail Technical Support wilden wij maar al te graag in de verf zetten. De donkerblauwe huisstijlkleur en het strakke doch frisse lettertype zijn geen toevallige keuzes. Later meer hierover.

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk.

Het eerste waarmee de doelgroep van Rail Technical Support in aanraking komt? De branding van het bedrijf. Het logo, de slagzin, het visitekaartje, de beursstand... Noem maar op. Een sterke merkidentiteit is van groot belang, daar zijn wij het over eens. Al stopt het daar niet.

Bij Vision Media zetten we ons samen achter deze branding door complete en persoonlijke huisstijlen te creëren, aangepast aan de look & feel van het bedrijf. Creativiteit, helderheid en uniformiteit zijn key-waarden in deze ontwerpen.

project-detailed-2
project-detailed-3

Design is de (stille) ambassadeur van jouw onderneming.

Hoe wil je jouw bedrijf naar buiten brengen? Wie is de doelgroep? Welke boodschap wil je overbrengen?

Wij realiseerden alvast een passend aanzet en design voor Rail Technical Support als antwoord op deze hoofdvragen - steeds met aandacht voor hun idee en voorkeuren.

project-detailed-4

RESULTATEN

Vision Media presenteert met trots: Rail Technical Support! Bij Vision Media gaan we zowel in woorden als in beelden doordacht te werk, waardoor we Rail Technical Support een stem en gezicht geven. Op deze manier zorgen we ervoor dat de corporate identity en corporate image naadloos bij elkaar passen.

  • Professionele interne/externe communicatie
  • Vormgeving complete huisstijl
  • Aanspreekpunt/adviseur
  • Social media volledig in beheer

PARTNERSHIP

RTS NV

SOCIALE KANALEN

Instagram, Facebook, LinkedIn

WEBDESIGN IN SAMENWERKING MET

Boart

artwork