SNB Projects

Partner

SNB Projects

Diensten

Huisstijl, sociale media, webdesign, in-house communicatie

Datum

oktober 2022 - heden

project_detailed_img1
project_detailed_img2
project_detailed_img3
arrow-left
arrow

VISION MEDIA PRESENTEERT: SNB PROJECTS!

Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Wens je een betere relatie met je bestaande klanten, een helpdesk, een telefonisch secretariaat, enz? Dan ben je bij SNB Projects aan het juiste adres.

  • Vormgeving van business cards
  • Social media designs op maat
  • Vormgeving interne communicatie
  • Design handtekening mailverkeer
  • Advies/aanspreekpunt grafische vormgeving

UITDAGING

Wanneer wij de opdracht krijgen om een onderneming een gezicht te geven, dan gaan we hier niet licht over.

Na een eerste kennismakingsgesprek werd meteen duidelijk dat SNB Projects een jonge, dynamische onderneming is. Ze zijn actief in en gepassioneerd door directe sales (B2B & B2C), het beheren van een externe klantendienst en tevredenheidsonderzoeken.

Wij gingen aan de slag met het logo en de volledige huisstijl. Van business cards tot powerpoint-templates en van een huisstijlgids tot de handtekening in kader van het mailverkeer.

De aanstekelijke en pro-actieve mindset van SNB Projects wilden wij maar al te graag in de verf zetten. De donkerrode huisstijllkleur en het strakke doch frisse lettertype zijn geen toevallige keuzes. Later meer hierover.

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk.

Het eerste waarmee de doelgroep van SNB Projects in aanraking komt? De branding van het bedrijf. Het logo, de slagzin, het visitekaartje, de beursstand... Noem maar op. Een sterke merkidentiteit is van groot belang, daar zijn wij het over eens. Al stopt het daar niet.

Bij Vision Media zetten we ons samen achter deze branding door complete en persoonlijke huisstijlen te creëren, aangepast aan de look & feel van het bedrijf. Creativiteit, helderheid en uniformiteit zijn key-waarden in deze ontwerpen.

project-detailed-2
project-detailed-3

Design is de (stille) ambassadeur van jouw onderneming.

Hoe wil je jouw bedrijf naar buiten brengen? Wie is de doelgroep? Welke boodschap wil je overbrengen?

Wij realiseerden alvast een passend aanzet en design voor SNB Projects als antwoord op deze hoofdvragen - steeds met aandacht voor hun idee en voorkeuren.

project-detailed-4

RESULTATEN

Vision Media presenteert met trots: SNB Projects! Bij Vision Media gaan we zowel in woorden als in beelden doordacht te werk, waardoor we SNB Projects een stem en gezicht geven. Op deze manier zorgen we ervoor dat de corporate identity en corporate image naadloos bij elkaar passen.

  • Professionele interne/externe communicatie
  • Vormgeving complete huisstijl
  • Aanspreekpunt/adviseur
  • Sociale media volledig in beheer

PARTNERSHIP

SNB Group

SOCIALE KANALEN

Instagram, Facebook, LinkedIn

WEBDESIGN IN SAMENWERKING MET

MediaTales

people_img_2
Vanaf het begin was de communicatie helder en professioneel, Vision Media is tevens altijd behulpzaam en bereikbaar om onze vragen te beantwoorden. Een aanrader voor al jouw toekomstige projecten!

Soraya & Yasmine

Operational Management - SNB Projects

artwork-2