Zolderse Dakprojecten

Partner

ZDP NV

Realisaties

Business cards
Social Media Designs
In-house communicatie
Branding/huisstijl

Datum

2021 - heden

project_detailed_img1
project_detailed_img2
project_detailed_img3
arrow-left
arrow

ZDP NV IN EEN FRIS (WERK)JASJE

Sinds 2021 mag Vision Media zich een trotse partner van Zolderse Dakprojecten noemen, inzake grafische vormgeving en social media designs op maat.

  • Realisatie business cards
  • Social media designs op maat
  • In-house communicatie
  • Handtekening mailverkeer

UITDAGING

De dakspecialisten van ZDP NV gebruiken enkel de beste materialen en technieken, en leveren uiterst nauwkeurig werk. Bovendien garandeert ZDP een duidelijke planning en een feilloze opvolging. Steekt er toch een probleem de kop op? Ze regelen het. Naadloos! Hun dienstverlening gaat tot de nok – tijdens en ná de werken.

Deze corporate identity willen we dan uiteraard ook graag extra in de verf zetten.

project-detailed-2
project-detailed-3

Bij Vision Media gaan we zowel in woorden als in beelden doordacht te werk, waardoor uw corporate identity en corporate image beter bij elkaar passen dan Nicole en Hugo.

De kernwaarden van Zolderse Dakprojecten vertalen we in strakke social-media-designs. Deze hebben we vormgegeven met behulp van hoge kwaliteit's foto's en we maakten (uiteraard) gebruik van de huisstijlkleuren.

Ook het logo mocht uiteraard niet ontbreken. Door dit te verwerken in elk design van een post, maximaliseren we herkenbaarheid.

Visie is realiseren

Een first impression maak je maar één keer. Zo hebben we voor 'ZDP Home’ frisse, doch professionele business cards ontworpen. Bij deze marketingtool trekken we de elementen van de huisstijl door en maakten we wederom gebruik van een huisstijlkleur. Ook de aanwezigheid van een QR-code is geen toeval. Dit is een unieke en efficiënte manier om de kans op contactname van de potentiële klant te maximaliseren.

project-detailed-4

VISIE IS SAMENWERKEN

Sinds 2021 mag Vision Media zich een trotse partner van Zolderse Dakprojecten noemen, inzake grafische vormgeving en social media designs op maat. In rechtstreekse samenwerking én communicatie met Analyz-IT wordt er afgestemd, aangepast en aangeleverd tot alle partijen tevreden zijn. Op die manier verzekeren we keer op keer een visual die prikkelt en telegelijkertijd de visie van de zaakvoerder(s) met zich meedraagt.

  • Designwerk voor sociale media
  • Templates voor main topics
  • Hanteren van een content kalender
  • Dagelijks advies & support

GROEI SOCIAL MEDIA

463%

BEREIKTE PERSONEN

32,038

CIJFERS DOOR

www.analyz-it.be

artwork
people_img_4
Wij raden Vision Media sterk aan inzake grafische vormgeving en sociale media. Designs worden niet alleen punctueel en nauwkeurig afgeleverd, maar er wordt écht meegedacht aan de look-en-feel van de firma. Ook bij allerhande vragen staan ze steeds klaar voor gepast advies.

Tom Van Asten

HR & Marketing director - ZDP NV