about-logo

Visie is visualiseren.
Design is de (stille) ambassadeur
van jouw onderneming.

Kennismaken

Tijdens het kennismakingsgesprek – ja, wij zorgen uiteraard óók voor koffie- kunnen we aftasten welke sfeer je wil scheppen, welk thema je graag ziet, welke uitstraling je voor ogen hebt, etc.

 

Kortom, een gezellig overleg waarin Vision Media ontzettend veel leert over jouw wensen en waarin jij ALLE vragen kan stellen over jouw toekomstige oproject.

image-text-1

Brainstorm & concept

Alles begint door het doel van het concept te definiëren. Wat is de boodschap die je wilt overbrengen?

 

Vervolgens maken wij een schets of visuele representatie van het concept. Dit helpt ons om het concept beter te visualiseren en om te zien hoe alle puzzelstukjes in elkaar passen.

image-text-2

Feedback & finalisatie

Alvorens de visuals te finaliseren plannen we een meeting in waarin jij feedback kan geven en gewenste aanpassingen kan doorgeven.

 

Of het nu een online publicatie betreft of het ontwerp gedrukt wordt, we got you covered.

image-text-3

Van concept tot ijzersterke
marketingtool.TOELICHTING

Een goed logo is een krachtig hulpmiddel om jouw merk te onderscheiden, je identiteit te communiceren en een professionele indruk achter te laten. Het is daarom belangrijk om tijd te besteden aan het ontwerp van een logo en ervoor te zorgen dat het aansluit bij de doelstellingen van jouw merk.

 

Het weerspiegelt bovendien de identiteit van jouw merk. Een logo kan jouw waarden, jouw doel en de persoonlijkheid van jouw onderneming/concept weergeven. Hiermee helpen wij om jouw merk te laten aansluiten bij de doelgroep en een emotionele verbinding te creëren.TOELICHTING

De huisstijl van een bedrijf is een visueel identiteitssysteem dat gebruikt wordt om het merk te identificeren en te communiceren. Het omvat elementen zoals het logo, de kleuren, het lettertype en de lay-out. Een goede huisstijl is essentieel omdat het helpt om het merk consistent te presenteren en een professionele indruk achter te laten.

 

Door een professionele huisstijl te hanteren, kan jouw onderneming ervoor zorgen dat het merk consistent wordt gepresenteerd op verschillende platformen, zoals op producten, op websites en op sociale media.
Kortom, een unieke tool om het vertrouwen van klanten en partners vergroten.TOELICHTING

Een naamkaartje maakt een statement over jou als persoon of je bedrijf. Het ontwerp en de stijl van het kaartje kunnen laten zien hoe professioneel en op de hoogte je bent.

 

In samenvatting is een naamkaartje een kleine, maar krachtige manier om je professioneel te presenteren en om nieuwe contacten te maken en te onthouden.

Het is daarom belangrijk om tijd en aandacht te besteden aan het maken van een naamkaartje dat bij jouw onderneming past en dat een sterke, positieve indruk achterlaat.TOELICHTING

Interne en externe communicatie zijn beide belangrijk voor het functioneren van jouw onderneming. Goede interne communicatie zorgt ervoor dat al jouw medewerkers op de hoogte zijn van wat er gebeurt en wat van hen verwacht wordt, terwijl goede externe communicatie helpt om een goede relatie op te bouwen en te onderhouden met klanten en andere belanghebbenden en om de reputatie van jouw onderneming te versterken.

 

Het is daarom belangrijk om te zorgen voor goede interne en externe communicatie. Dit kan door middel van verschillende kanalen, zoals persberichten, sociale media, geautomatiseerde e-mails en events.TOELICHTING

Kwalitatief drukwerk is belangrijk voor jouw onderneming omdat het een professionele indruk achterlaat en kan bijdragen aan het imago van het bedrijf. Wij garanderen steeds hoogstaande prints door rekening te houden met aspecten zoals papierkwaliteit, afdrukkwaliteit, ontwerp en verwerking.

 

Door een samenwerking met een vaste partner aangaande drukwerk ben jij verzekerd van toonaangevend drukwerk. Of het nu gaat om het drukken van naamkaartjes tot flyers of roll-up banners tot werfzeilen, de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos. Contacteer ons voor de mogelijkheden.TOELICHTING

Bearing earth fowl is saw herb stars night won't set midst have this replenish likeness from all. Together itself thing moving doesn't first third air gathering earth likeness green she'd all saw their two night fill may appear it life multiply wherein saw fowl midst that kind you're his open for meat them the it grass subdue waters.

 

Light above i created light hath midst signs creeping you'll upon land behold also gathered signs hath has moveth darkness made abundantly grass. Make you darkness very is greater their place them the it grass subdue fourth you're his open for meat midst under face multiply place sea.TOELICHTING

Light above i created light hath midst signs creeping you'll upon land behold also gathered signs hath has moveth darkness made abundantly grass. Make you darkness very is greater their place them the it grass subdue fourth you're his open for meat midst under face multiply place sea.

 

Bearing earth fowl is saw herb stars night won't set midst have this replenish likeness from all. Together itself thing moving doesn't first third air gathering earth likeness green she'd all saw their two night fill may appear it life multiply wherein saw fowl midst that kind you're his open for meat them the it grass subdue waters.

artwork
generic-image